Bezoek de bouwplaats van het multifunctioneel gemeentehuis Waalre

Geplaatst op donderdag 18 mei 2017

Op zaterdag 20 mei is de 12e Dag van de Bouw. De gemeente Waalre houdt dan open dag op de bouwplaats van het nieuwe multifunctionele gemeentehuis. Ben je nieuwsgierig hoe de bouw verloopt en wil je weten hoe het er uit ziet als het helemaal af is? Kom dan op 20 mei, tussen 10.00 en 16.00 uur naar de bouwplaats!

Op 20 mei word je over de hele bouwplaats geleid. De bouwtekeningen zijn te bekijken en er zijn medewerkers aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Ook zie je hoe het gebouw er uit komt te zien als het helemaal af is, zowel van binnen als van buiten. De ontwerpen van de architecten zijn aanwezig en er zijn animaties van verschillende ruimtes binnen het gebouw. Fotogroep Waalre en Bellus Imago uit Veldhoven hebben in de afgelopen maanden de voortgang van de bouw vastgelegd in honderden foto’s. Deze foto’s worden in de kelderruimtes van het nieuwe gebouw geprojecteerd in een doorlopende voorstelling.

Kom met de fiets!

Hopelijk is het lekker weer op 20 mei. We verwachten veel bezoekers. Als je komt, kom dan zoveel mogelijk te voet of met de fiets. De parkeerruimte voor auto’s is beperkt. We gaan er een gezellige dag van maken en hopen je te ontmoeten op de bouwplaats van het multifunctioneel gemeentehuis.

Meer nieuws